пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Перлюстрація (по есбеушному)

 

Глава четверта – Есбеушне Кодло.
 
Розповідати про те, що я не отримую відправлений з закордону мейл-арт, уже навіть не цікаво. Ну пропадає він по дорозі – це випадково і таке буває, скаже більшість. Тому сьогодні ми розглянемо іншу тему, а саме тему “Есбеушного Кодла”.

Зазвичай місце де знаходиться «Кодло», середньо статистичному мейл-артисту невідоме.  Він немає ні засобів ні можливосте отримати таку інформмацію. Розповіді про те що його мейл-арт осідає в «Есбеушному Кодлі» так само є мало переконливі – ну хто повірить художнику на слово. Тому в наших дослідженнях спробуємо звернутись по допомогу до звичайного поштового трафіку при умові, що ваша кореспонденція надсилається рекомендованим відправленням.
Для прикладу, прослідкуємо шлях невеликого пакунка № RT326679685DE, що прямує з Німеччини до України.

10.01.23. відправлення прибуває в Чоп за три дні відправлення проходить усі митні процедури в тому числі і перевірки на наявність наркотиків, зброї, тощо, це займає три дні і 13-числа прибуває до Львова, з цього періоду воно пропадає з трафіку і зявляється остаточно 21 числа. Таким чином шлях в межах Львова займає 8 днів.

Імовірно за цей час пакунок  відправляється на перевірку у кодлоабо ж у згадуваний в попередніх частинах кабінет”.  Оскільки конверт рекомендований а значить має номер відслідкування трафіку, пакунок з “кодла” знову повертається в центр сортування у Львові і вже звідси доставляється на фінальне поштове відділення. При звичайному відправлені бандеролі на мій адрес, пакунок до мене не дійшов би, осівши у львівському Ебеушному Кодлі.

Висновок: шукайте свій мейл-арт у Львівському Есбеушному Кодлі.
 
P.S. Оскільки відсутність мейл-арту вивільняє додатковий час, спробуємо його заповнити іншою художньою діяльністю –  ілюстраціями до теми.



Немає коментарів:

Дописати коментар