неділю, 28 серпня 2011 р.

понеділок, 15 серпня 2011 р.

Ріосуке Коен





Ryosuke Cohen - один з моїх улюблених мейл артистів, усі хто хоч раз приймав участь у його проекті "Brain Cell" з великою любов'ю згадують його на своїх сторінках, і це правда.
Вперше його роботу я побачив в першій половині 90-х коли нас з Труша повели на екскурсію в "НеМеЛи", в одному з залів експонувалась (де тепер актовий зал, з правого боку як заходити), проїздом (київ, львів, харків. так мені пригадується) виставка сучасного закордонного мистецтва (можливо, навіть і фл.), на якій і "Клітини Мозку" це приголомшливе враження, байдужих поміж нас не було, (пригадуються чомусь слова екскурсоводки "...можете і ви спробувати надіслати йому свої роботи..." проте, в її очах читалось як раз зовсім інакше "...і так, у вас ніхрена не вийде"). Адресу я переписав, але сміливості мені тоді не вистачило. Тай швидко забулось, тоді воно виглядало якось дуже не реально.
У 2008 я організував проект "Poetry and stamp art" і тут, хоп, приходить конверт, і я починаю згадувати, що десь я таке бачив...
Дякую тобі Ріосуке, завдяки твоїм "клітинам мозку" я зробив купу штампів яких могло і не бути. Я балдію коли отримую конверт від тебе. Тому я не міг не зробити окремий блог, бо для мене це кайф http://stampsheart.blogspot.com/
(хоча, здається йому це не подобається).

P.S. Я обов'язково перекладу твій текст на українську, http://www.ryosukecohen.com/

Мої Найкращі Побажання,
Л.Т.


На фотографіях зверху, авторське видання Коена (тираж сорок штук), що складається з тридцяти "Brain Cell" та листа з текстом. Один примірник було надіслано на мою адресу :)))))

неділю, 14 серпня 2011 р.

суботу, 13 серпня 2011 р.